Goedkoop in Milaan

Goedkoop in Milaan

Milaan is de modestad van de wereld en het heeft allerlei leuke en interessante plekjes. En nog een voordeel aan Milaan is dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij gaan je hier wat tips geven voor hoe je een goedkope, leuke vakantie in Milaan kan doorbrengen!

Vliegmaatschappij
Ten eerste is het erg belangrijk dat je goed op zoek gaat naar een goedkope vlucht. Er zijn veel vliegmaatschappijen die zo nu en dan een speciale aanbieding hebben. Je moet bij het zoeken natuurlijk kijken naar de vliegmaatschappijen die niet duur zijn. Denk hierbij aan RyanAir of EasyJet. Vliegmaatschappijen als KLM en dergelijke moet je vermijden omdat deze aanzienlijk duurder zijn.

Verblijf
Als je eenmaal vliegtickets hebt gevonden dan is het nog nodig om een verblijfplaats te hebben. Ook voor verblijven kun je met de juiste trucs een goedkope plek vinden. Als eerste moet je bedenken of je liever in een hotel of in een appartement slaapt. Tip: boek een verblijfplaats buiten het centrum wat dicht bij een metrostation gelegen is. Op die manier betaal je vaak heel weinig voor een goed appartement of een goed hotel. De metro is erg goedkoop in Milaan, dus het is dan mogelijk om voor weinig geld in het centrum te komen. Wel moet je rekening houden met de tijd waarop de laatste metro gaat, zodat je geen dure taxirit hoeft te betalen.

Neem de bus naar het centrum vanaf het vliegveld
Het vliegveld waar je meestal op landt als je met een goedkope vlucht gaat, ligt erg ver van het centrum. Om vanaf het vliegveld met een taxi op het centraal station van Milaan te landen betaal je rond de 120 euro. Maar er zijn ook bussen voor 5 euro per persoon. Dit scheelt dus erg veel!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *