Budget Berlijn

Budget Berlijn

Een weekendje weg naar het buitenland hoeft niet duur en ver te zijn. Je bent al binnen no time met de bus, de auto of de trein in een andere stad in een ander land. Neem bijvoorbeeld het bruisende Berlijn. Vandaag de dag kun je daar al voor een paar tientjes naar toe!

Diverse goedkope manieren richting Berlijn
Je kunt er voor kiezen om met meerdere mensen met de auto te gaan en de benzinekosten te splitten, maar je kunt ook een retourtje met de trein of via een budget busbedrijf boeken. Ben je van plan om dat laatste te doen? Zorg er dan voor dat je net buiten het seizoen gaat. Denk bijvoorbeeld vlak na de feestdagen, vlak na of voor de zomervakantie enzovoort. Tickets zijn dan meestal een stuk goedkoper. Een andere tip is dat last minute boeken niet altijd helpt. Vaak zijn tickets juist ruim van tevoren een stuk goedkoper dan op het laatste moment. Kijk dus goed naar het moment wanneer je boekt.

Levendig Berlijn
Berlijn is de perfecte stad voor een goedkoop weekendje weg. De stad heeft tientallen voordelige en comfortabele hostels die je met een klik op Google al gauw kunt vinden. Verder staat de stad bekend om haar fijne, goedkope restaurantjes en café’s. Je kunt er voor minder dan tien euro overheerlijk eten, vooral in de buurten Friedrichshain en Neukölln. Natuurlijk wil je ook wat van de stad zien. Vergeet metrotickets, maar huur voordelig een fiets voor een paar dagen. Zo zie je ook nog eens meer van de stad. Winkelen kan ook in één van de vintage shops of op in het populaire Mauerpark. Hier vind je vrijwel van alles! Wie zei dat een weekendje weg naar het buitenland veel geld kost?

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *