Goedkoop op vakantie in Italië

Goedkoop op vakantie in Italië

Voor sommige mensen kan het heel lastig zijn om een geschikte vakantie te vinden die aan hun budget voldoet. Toch hoeft een leuke vakantie in het buitenland niet duur te zijn. Voor weinig geld kun je vaak een geslaagde vakantie boeken voor 1 of 2 weken.

Een budgetvakantie kun je onder andere boeken naar Italië. In dit veelzijdige land zijn talloze plekjes te vinden om te kamperen. Ideaal wanneer je er graag tussenuit wilt zijn, maar wel voor een betaalbare prijs.

Goedkope campings aan het Gardameer

Het Gardameer is een prima plek om te verblijven tijdens je vakantie. Je bent omgeven door machtig grote bergen en daarnaast staat er een uitstekende wind om bijvoorbeeld te surfen en te zeilen.

Op zoek naar een perfecte Gardameer camping? Kijk eens op allcamps.nl of roan.nl voor de leukste aanbiedingen. Hier kun je vaak diverse last minutes camping boeken. Je voordeel kan daardoor flink oplopen en je houdt daarnaast voldoende geld over om leuke uitstapjes te maken in de omgeving.

Genieten in de streek Toscane

Toscane is ook zo’n streek waar je prima kunt verblijven tijdens een budgetvakantie. Alleen de zonnebloemen en groene heuvels geven je al het gevoel dat je er heerlijk tussenuit bent.

Je kunt uitstekend verblijven op Camping Molino a Fuoco. Deze camping in Toscane ligt direct aan een mooi zandstrand en beschikt daarnaast over een aantrekkelijk zwembad. Ook je kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken.

De beste budget tips voor een kampeervakantie in Italië

Wil je goedkoop op vakantie? Hier volgen een aantal extra tips om er een leuke en betaalbare vakantie van te maken:

*Boek een hotel in een kleine stad, in plaats van in een grote stad als Florence of Rome;
*Eet een paar straten verderop in de stad, net buiten het centrum;
*Reis buiten het hoogseizoen wanneer je geen kinderen hebt.

Dat biedt voldoende perspectief voor een geslaagde trip naar Italië!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *