Goedkoop op vakantie naar Kroatië

Goedkoop op vakantie naar Kroatië

De kust van Kroatië behoort tot de mooiste kusten van Europa. Het is dan ook een aantrekkelijke vakantiebestemming voor veel toeristen. Is Kroatië nu ook goed voor je portemonnee? Juist bij weinig budget, ga je op zoek naar een mooie en voordelige vakantiebestemming. Gelukkig is Kroatië een land waar je zeer weinig hoeft te betalen, als je het vergelijkt met landen zoals Nederland, Zweden, Noorwegen en Zwitserland.

De kust en het binnenland van Kroatië
Kroatië is gelegen aan de Middellandse Zee en als je wilt, kun je daar je gehele vakantie blijven. Leuker is natuurlijk om er op uit te trekken. De middeleeuwse steden zoals Dubrovnik en Rovinj zijn erg indrukwekkend. In Split kun je ook de overblijfselen van een Romeins paleis bewonderen.

Voordelig activiteiten ondernemen
Bij de meeste badplaatsen in Kroatië kun je duiken. Heb je iets geld over? Dan kun je ook een zeiljacht huren voor een paar dagen. Verder is Kroatië een land waar je uitstekend kunt bergwandelen of bergbeklimmen. Een boottocht over de rivieren en meren is ook zeker aan te raden.

Op reis naar Kroatië
Je reis naar Kroatië kun je zowel met het vliegtuig als de auto maken. Het vliegtuig is sneller en in sommige gevallen goedkoper. Ga je met de auto? Zorg dan dat deze piekfijn in orde is. Sluit een reisverzekering af om onverwacht hoge kosten tijdens je vakantie te voorkomen. Dit kost je slechts een paar euro per maand, maar je dekt er wel de grootste risico’s mee af.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *