Reizen buiten het hoogseizoen

Reizen buiten het hoogseizoen

De beste manier om voordelig op vakantie te gaan, is door een reis(je) te boeken buiten het hoogseizoen om. Je hebt dan de meeste kans op een voordelige vakantie. De maanden september, oktober, april en mei zijn dan ook uitstekende maanden om een trip te maken naar een land of mooie stad.

Hoe boek je een goedkope reis?
Een voordelige trip boek je sowieso door vooraf veel verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit kan via diverse vergelijkingswebsites. Verder is het ook slim om een website als vakantieveilingen.nl in de gaten te houden. Hier worden veelal interessante deals aangeboden, zeker ook op het gebied van vakanties. Stap ook eens een reisbureau binnen voor de laatste last minutes. Soms kun je het er enorm treffen!

Dure en goedkope landen en/of steden
De grote vraag is natuurlijk welk land voordelig is voor een vakantie of welke stad je het beste kunt bezoeken. Steden zoals Londen en Stockholm behoren al snel tot de duurdere steden. In andere steden zoals Berlijn, Praag en Warschau zijn vaak wel interessant voor een goedkope citytrip. Dit is mede te danken aan aan het goedkope eten en de voordelige overnachtingsaccommodaties.

Voordelige hotel- of bungalowovernachtingen
Overnachten in een accommodatie hoeft niet altijd duur te zijn. Probeer sowieso schoolvakanties te ontwijken. Ook kan het interessant zijn om de kosten voor een overnachten met meerdere personen te delen. Op vakantie gaan met een groep vrienden bijvoorbeeld, helpt je om de kosten behapbaar te houden.

Schrijf je in via verschillende websites op de nieuwsbrief voor de leukste deals en/of aanbiedingen. Als je niet voortdurend bestookt wilt worden door deze nieuwsbrieven, kun je ook een apart e-mailadres hiervoor aanmaken!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *