Vanaf Eindhoven of Rotterdam naar de zon

Vanaf Eindhoven of Rotterdam naar de zon

Wil je vanaf Eindhoven of Rotterdam naar de zon? Dat kan met goedkope vliegtuigmaatschappijen zoals Transavia of Ryanair! Boek je vliegtickets via vliegticket vergelijkingswebsites zodat je gebruik kunt maken van de optimale prijs. Steden zoals Rome, Londen, Milaan, Valencia, Mallorca of Málaga zijn nog nooit zo dichtbij geweest!

Regionale vliegvelden in Nederland

Praktisch heel Europa is eigenlijk te bereiken met maximaal 3,5 uur vliegen. Daarom kun je vanaf regionale vliegvelden zoals Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Maastricht en Weeze goedkoper naar de zon dan bijvoorbeeld via Amsterdam Schiphol Airport. Dat is zo omdat de landingsgelden, belastingen en onderhoud van de vliegveldterminals bijvoorbeeld allemaal duurder zijn op grotere vliegvelden. Daarom is het zo goed om gebruik te maken van de vliegvelden Eindhoven en Rotterdam.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een vliegveld bij de Brabantse stad Eindhoven en is in aantallen passagiers het tweede grootste vliegveld van Nederland. Transavia, Ryanair en Wizz Air zijn de grootste airlines. Deze vliegtuigmaatschappijen domineren vliegveld Eindhoven iedere dag. Dat betekent ook dat ze elkaar de prijzen naar beneden concurreren. Het zorgt voor mooie retourtjes Málaga vanaf 50 euro. Let wel op, ze adverteren vaak met de vanaf prijzen, op specifieke data. De data waarop dit mogelijk is is lang niet voor iedereen weggelegd. Toch is Eindhoven Airport door de concurrentie van voornamelijk Ryanair en Transavia vaak de goedkoopste luchthaven in Nederland. Woont er iemand in de buurt die je kan ophalen en wegbrengen, dan kan je een goedkoop retourtje vanaf vliegveld Eindhoven eigenlijk niet laten liggen!

Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is een vliegveld bij Rotterdam. Officieel heet deze luchthaven Rotterdam The Hague Airport, vanwege de nabijheid van de politieke hoofdstad Den Haag. Het is de derde luchthaven van Nederland. Transavia is hier met afstand de grootste vliegtuigmaatschappij. Het nadeel van vliegveld Rotterdam is de afwezigheid van een treinstation. Alles moet met stadsbussen en taxi’s worden gedaan. Toch zijn de retourtjes zuid-Spanje ook vanaf Rotterdam Airport vaak erg goedkoop. Woon je dichtbij het vliegveld en heb je iemand in de buurt die je kan ophalen of wegbrengen, dan is een retourtje naar de zon vanaf Rotterdam Airport wel een aanrader!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *